početna · o nama

TRB je preduzeće sa višedecenijskom istorijom i tradicijom u oblasti nacionalne odbrane i bezbednosti. Osnovano 1955. godine kao državno preduzeće sa dve radionice za održavanje, popravku i remont motornih vozila, tokom godina prerasta u glavno skladište Oružanih snaga Jugoslavije sa preko 1500 zaposlenih, proizvodnim pogonom i prostorom za skladištenje na površini od 22000 m2. Projektovanje, proizvodnja, održavanje, popravka i nadogradnja kopnenih sistema nacionalne odbrane čine decenijsko neprocenjivo znanje i veštine koje prenosimo sa generacije na generaciju kroz kontinuirane obuke, profesionalni razvoj i mentorstvo.

Pouzdan partner za saradnju i transfer tehnologija, TRB se veoma brzo pozicionirao kao integrator sveobuhvatnih rešenja iz oblasti nacionalne odbrane i bezbednosti. Inovacija i razvoj novih proizvoda i dalje predstavljaju stubove temeljce naše proizvodnje.

Nakon nedavno usvojene odluke Vlade Republike Srpske, završen je proces privatizacije, na osnovu koje Vlada Republike Srpske zadržava manjinski udeo u vlasništvu, i time pruža podršku prilikom sklapanja komercijalnih ugovora sa ciljem jačanja nacionalnih odbrambenih sposobnosti i bezbednosti.

Naš neprikosnoveni, široki spektar proizvoda i usluga usavršavali smo kroz decenije iskustva i kontinuiranog istraživanja i razvoja. Kombinujući temeljno znanje i integraciju tehnologija Istoka i Zapada, mi blisko sarađujemo sa našim klijentima i partnerima od poverenja kako bismo razvili, projektovali, proizveli i održavali proizvode i integrisana rešenja, prilagođene posebnim zahtevima naših klijenata.

Pružanjem podrške zaštiti nacionalne bezbednosti i imovine, TRB proizvodi i usluge unapređuju i jačaju nacionalne odbrambene sposobnosti. Mi gradimo lokalne kapacitete i sposobnosti kad god je to moguće, bilo da je reč o transferu znanja ili veština.

Društveno odgovorno poslovanje nam je od izuzetne važnosti. Posvećenost najvišim etičkim standardima stoji iza svake naše aktivnosti i odluke.

Uspešnost TRB-a zasniva se na višegodišnjem iskustvu i snažnom nasleđu, ipak mi neprestano nastojimo da budemo još bolji. Naš najvredniji resurs su naši zaposleni; kadar visoko kvalifikovanih profesionalaca inženjerskog i tehničkog znanja najznačajnija je podrška našem poslovanju i sprovođenju u praksu društveno odgovornog poslovanja.

Ulaganjem u obuke i razvojne programe pomažemo našim zaposlenima da dostignu svoj pun potencijal pružajući im podršku za unapređenje neophodnih konkurentnih veština, usklađenih sa tehnološkim razvojem. Sposobnost razumevanja globalnog, nacionalnog i regionalnog tehnološkog okruženja nam pomaže da ostanemo globalno konkurentni i omogućava nam da privučemo, razvijemo i zadržimo najbolje talente. Kao i sve ostale TRB aktivnosti, izgradnja i jačanje lokalnih kapaciteta i sposobnosti ljudskih resursa su u skladu sa našim principima društveno odgovornog poslovanja.

Podrška zajednici- Društvena odgovornost i kontinuirana posvećenost razvoju zajednice u kojoj radimo nam je od izuzetnog značaja. Zahvaljujući našem investicionom programu za razvoj i zajedničkom radu sa lokalnim i nacionalnim organizacijama, pružamo podršku i gradimo snažne odnose sa našom celokupnom zajednicom.

Naši klijenti su naši partneri. Ostajemo istinski posvećeni najvišim standardima kvaliteta u pružanju usluga i podrške životnog ciklusa svakog proizvoda i rešenja koje nudimo.